Skip to main content Skip to main navigation menu Skip to site footer
  • Journal
  • Current issue
  • Archive
    • Edições Online
    • Issues (1993-2010)
  • Guide for authors
    • Editorial Policy
    • Política de erros e retratações
    • Submission Rules
    • The peer review process of Revista Univap
    • Ethics statement
    • Similarity Check (Plagiarism)
    • Code of Conduct
    • Guide for authors
  • About
    • About the Journal
    • Notícias
    • Privacy Statement
    • Editorial Team
    • Nominata de avaliadores
    • Fonte de Financiamento ou Publicidade
    • Contact
  • Register
  • Login
  1. Home /
  2. Search

Search

Advanced filters
Published After
Published Before

Search Results

No Results

Information

  • For Readers
  • For Authors
  • For Librarians

Make a Submission

Make a Submission
Block title
  • ADEQUAÇÃO DOS CARDÁPIOS DE UMA UNIDADE DE ALIMENTAÇÃO EM RELAÇÃO AO PROGRAMA DE ALIMENTAÇÃO DO TRABALHADOR
    366
  • ANÁLISE POR TRIANGULAÇÃO DE MÉTODOS: UM REFERENCIAL PARA PESQUISAS QUALITATIVAS
    261
  • LIDERANÇA E NOVOS DESAFIOS DA GESTÃO HOSPITALAR DIANTE DA PANDEMIA DE COVID-19
    247
  • CONHECIMENTO DE MANIPULADORES DE ALIMENTOS SOBRE HIGIENE PESSOAL E BOAS PRÁTICAS NA PRODUÇÃO DE ALIMENTOS
    175
  • DIABETES MELLITUS: AVALIAÇÃO E CONTROLE ATRAVÉS DA GLICEMIA EM JEJUM E HEMOGLOBINA GLICADA
    135

Keywords

Language

  • English
  • Português (Brasil)
  • Español (España)

A Revista Univap, Universidade do Vale do Paraíba, São José dos Campos, SP, Brasil. e-ISSN 2237-1753 / ISSN 1517-3275
Copyright Statement

Licença Creative Commons
A Revista Univap is licensed under a License Creative Commons Atribuição 4.0 Internacional.
This license allows others to distribute, remix, tweak, and build upon your work, even for commercial purposes, as long as they credit you for the original creation.. http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/legalcode

More information about the publishing system, Platform and Workflow by OJS/PKP.